گفت و گو پیرامون یکی از اساسیترین مسائل فرهنگی و مذهبی امروز ما، یعنی اتخاذ راهبردهای مناسب برای هدایت نسل نوین و رونمایی از کتاب ارزشمند «نقشه راه هدایت در دنیای مدرن». برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام همایش کلیک کنید.
کلاسهای قرآنی و اعتقادی که به صورت خودجوش و مستقل در هیئات، مساجد، حسینیهها و حتی مدارس و دانشگاهها تشکیل میشود، از جمله موثرترین قالبهای تربیتِ دینی در جامعه ما تلقی میشوند. با این حال، این کلاسها همواره با برخی مشکلات مواجه هستند که تداوم آنها را به چالش میکشند...
شاید یک معلم به تنهایی زمان کافی نداشته باشد تا حجم زیادی از کارهای جانبی مرتبط با تدریس را، مثل طرح درس نویسی، خلاصه کردن متن و... انجام دهد. در اینجا ما یک دستیار به معلم معرفی میکنیم که بهوسیله آن، دیگر احساس تنهایی نکند و بتواند فعالیتهای خود را با سرعت بیشتر و خلاقیت بالا، پیش ببرد. این ابزار قدرتمند، هوش مصنوعی است که ما در این مقاله، به معرفی کاربردهای هوش مصنوعی در آموزش، میپردازیم.
مربی دینی در مواجهه با شاگردان خویش معمولاً با پرسش های متعددی روبرو میشود. درست است که معلم باید بتوانند به این سوالات پاسخ های قانع کننده ای بدهد؛ اما توجه به خود همین پرسش ها و منشأ ایجاد این سؤالات در ذهن دانش آموزان میتواند ابزار خوبی برای یک مربی جهت شناخت بهتر دانش آموز باشد.