-
خانه
-
بایگانی نوشتهها
بایگانی نوشتهها
شاید یک معلم به تنهایی زمان کافی نداشته باشد تا حجم زیادی از کارهای جانبی مرتبط با تدریس را، مثل طرح درس نویسی، خلاصه کردن متن و... انجام دهد. در اینجا ما یک دستیار به معلم معرفی میکنیم که بهوسیله آن، دیگر احساس تنهایی نکند و بتواند فعالیتهای خود را با سرعت بیشتر و خلاقیت بالا، پیش ببرد. این ابزار قدرتمند، هوش مصنوعی است که ما در این مقاله، به معرفی کاربردهای هوش مصنوعی در آموزش، میپردازیم.
چگونه میتوانیم از طرح تخفیفی بصائر استفاده کنیم؟
23 خرداد 1403
اطلاعات بیشتر درباره ثبت نام در دورههای مدرسه تابستانه بصائر
یکی از شیوههای نوین تدریس، روش «تدریس اکتشافی» است که توسط «جروم برونر» (Jerome Bruner) ، روانشناس آمریکایی مطرح شد. برای آشنایی با مزایا و معایب روش تدریس اکتشافی و تکنیکهای اجرای آن، ادامه مقاله را بخوانید.
امروزه معمولاً بیشترین دغدغه والدین این است که فرزندشان مسایل روز را یاد بگیرد و عقب ماندن فرزندشان از یاد گرفتن زبان انگلیسی، موسیقی، یا درسهای کنکور و ... برایشان بسیار نگران کنندهتر است تا اینکه از دین و آداب آن اطلاعات چندانی نداشته باشد.
والدین و مربیان دینی برای این که کودکان در نوجوانی و جوانی تکالیف دینی را انجام دهند باید به نکاتی توجه کنند و آن ها را به کار بندد. نخست این که بدانند؛ بنا بر آموزههای قرآن و تعالیم پیامبر و خاندان معصوم او علیهم السلام، خداجویی و دین، ریشه در فطرت انسان ها دارد.